Cautare

1014 de rezultate pentru "botea gabriel" (3.50 secunde)
Toate serviciile necesare cetateanului vor putea fi accesate on-line pana la sfarsitul anului 2010, a anuntat Gabriel Sandu, ministrul Comunicatiilor si Societatii Informationale, la finalul sedintei de Guvern.
Un deputat PNL a votat impotriva propriei legi Un fapt inedit a avut loc ieri in Parlament, cand deputatul liberal Gabriel Sandu a votat impotriva propriei initiative legislative.
Darius Valcov a declarat ieri ca Primaria Slatina a depus luni, la Inalta Curte de Casatie si Justitie a Romaniei, cerere de stramutare a procesului cu fostul viceprimar Gabriel Diaconu.
Printre numele vehiculate sunt Gabriel Barsan si Laura Codruta Kovesi.
Presedintele de onoare al PSD, Ion Iliescu, precizeaza pe blogul personal ca decizia lui Gabriel Oprea de a demisiona din functie a fost binevenita, desi precizarile sale, exprimate cu aceasta ocazie, au fost neavenite.
Vicepremierul Dan Nica a fost propus marti, 13 ianurie, Presedintiei de catre premierul Emil Boc pentru functia de ministru interimar al Internelor, in locul lui Gabriel Oprea, care a demisionat din functie in aceeasi zi, dupa ce a pierdut sprijinul politic al PSD pentru acest portofoliu, ulterior anuntandu-si si demisia din partid.
DGFP Olt il va avea ca director coordonator pe Victor Mitran (77 de puncte), iar in Mehedinti seful Fiscului va fi Gabriel Durac (76,75 puncte).
Ambasadorul Romaniei in Portugalia, Gabriel Gafita, este chemat saptamana viitoare, la Ministerul de Externe, sa dea explicatii despre colaborarea sa cu Securitatea. ... Gabriel Gafita este nascut in 1952, a absolvit Facultatea de Limbi Straine a Universitatii Bucuresti (engleza-franceza), ca apoi sa se dedice domeniului publicistic.
Custurea trece cu vederea neregulile contractualeIn plus, contractul cu numarul 2105/01/21/052009 nu asigura echipamentele necesare celor 8 muzeografi, care in loc sa isi desfasoare activitatea la muzeu sunt nevoiti sa isi desfasoare lucrarile pe santier in conditii inumane pentru ca directorul muzeului, Gabriel Custurea (foto), a neglijat anumite aspecte extrem de importante din contract, cum ar fi bonificatiile angajatilor.
Traian Basescu a semnat, ieri, inaintarea in grad sau acordarea de grade mai multor cadre militare din MApN, printre acestea numarandu-se Neculai Ontanu, primarul Sectorului 2 si parlamentarii PSD Gabriel Oprea si Anghel Iordanescu.
Presedintele Traian Basescu a semnat decretul de inaintare in grad a generalilor Anghel Iordanescu, Neculai Ontanu si Gabriel Oprea, fosti PSD, dupa ce acestia si-au declarat public sprijinul pentru el la alegerile prezidentiale. ... Gabriel Oprea a avut si el o ascensiune fulminanta.
Printre cei prezenti la discutii a fost si deputatul independent Gabriel Oprea. ... Colegiul Director al PD-L a votat secret propunerile pentru ministerele ce vor fi ocupate de membri de partid, acestia fiind Vasile Blaga, Adriean Videanu, Radu Berceanu, Elena Udrea, Gabriel Sandu, Catalin Croitoru, Orest Onofrei si Mihai Seitan.
Cred ca putem sa ne inchipui ce partid va iesi, cand la conducere se vor afla oameni de teapa senatorului Serban Mihailescu - supranumit Miki Spaga, deputatul Culita Tarata - regele porumbului modificat genetic, sau deputatul Gabriel Oprea - generalul facut la apelul bocancilor.
Presedintele PSD, Victor Ponta, a declarat, luni, ca parlamentarii social-democrati vor introduce doua motiuni simple impotriva ministrului Apararii, Gabriel Oprea, dar si a ministrului Agriculturii, Mihail Dumitru.
Presedintele de onoare al PSD, Ion Iliescu, a declarat, pentru "Gandul", ca UNPR nu are si nu poate avea niciun fel de legatura cu stanga politica, sustinand ca Gabriel Oprea nu este un om de stanga, iar Marian Sarbu si Cristian Diaconescu "au esuat lamentabil".
Pe lista viitorilor remaniati sunt vehiculate numele ministrilor Adriean Videanu, Radu Berceanu, Sebastian Vladescu si Gabriel Sandu. ... Conflict Scripcaru - Sandu In urma cu o saptamana, la sedinta conducerii PDL a mai avut loc un episod tensionat, intre George Scripcaru, primarul Brasovului, si ministrul comunicatiilor, Gabriel Sandu.
Pe lista viitorilor remaniati sunt vehiculate numele ministrilor Adriean Videanu, Radu Berceanu, Sebastian Vladescu si Gabriel Sandu. ... Conflict Scripcaru - Sandu In urma cu o saptamana, la sedinta conducerii PDL a mai avut loc un episod tensionat, intre George Scripcaru, primarul Brasovului, si ministrul comunicatiilor, Gabriel Sandu.
Ministrul Apararii Nationale, Gabriel Oprea, a declarat ieri ca, prin recalculare, cea mai mare parte a pensiilor militare nu va scadea, iar unele chiar vor creste. ... Dimpotriva, unele dintre ele vor creste", a spus ministrul Gabriel Oprea.
Ministrul Apararii Nationale, Gabriel Oprea, ar putea fi inlocuitorul lui Vasile Blaga la conducerea Ministerului Administratiei si Internelor, dupa demisia lui Vasile Blaga, au declarat, luni dimineata, pentru MEDIAFAX, surse ministeriale.
Uniunea pentru Progresul Romaniei, partidul independentilor care sustine PDL in parlament si la guvernare, si-a ales conducerea judeteana din Dolj in prezenta presedintelui executiv al UNPR, Gabriel Oprea, totodata ministru al apararii.
google-analytics.com